Υλικά
2 κουβερτούρες των 125γρ.
2 σοκολάτες των 85 gr
1 κούπα ζάχαρη
250 γρ. μαργαρίνη
2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κ.γ. μπεϊκιν
2 βανίλιες
5 αυγά
Εκτέλεση:
Λιώνουμε τη μαργαρίνη, τις κουβερτούρες και τις σοκολάτες σε ένα κατσαρολάκι (σε χαμηλή φωτιά)
Χτυπάμε τη ζάχαρη, τα αυγά και προσθέτουμε το μείγμα της λιωμένης σοκολάτας
Στο τέλος, προσθέτουμε το αλεύρι και τις βανίλιες
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια φόρμα του κέικ ή ατομικά φορμάκια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C για 15 λεπτά. Εάν τα βάλετε σε ατομικά φορμάκια, ψήστε τα 10 λεπτά.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ