ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΔΡΑΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ & ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ MASTERCLASSES
BΡΑΒΕΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΑΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2018
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2017
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2016
TIP
Κουλουράκια Σοκολάτας
Διαγωνισμός
Υλικά

Μισό Κιλό Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Μισο κιλό Φαρίνα Γίωτης
200 ml πορτοκάλι χυμό
200 γρ. Ζάχαρη
200 γρ ηλιέλαιο
3 κουταλίες κακάο
1 κουταλάκι κανέλα
Μισό Γαρύφαλο
1 κουταλάκι του γλυκού μπέκιν
1 πρέζα αλάτι

Εκτέλεση:
Χτυπάμε την ζάχαρη με το λάδι.
Ρίχνουμε μέσα τον χυμό πορτοκάλι, μπεκιν πάουντερ, γαρύφαλο, κανέλα, κακάο και αλάτι
και στο τέλος ρίχνουμε το φαριν απ και το αλέύρι για όλες τις χρήσεις όσο χρειάζεται.
Ζυμώνουμε την ζύμη μας ώστε να γίνει μαλακή και αφράτη ώστε να μην κολλάει στα χέρια.
Αφήνουμε την ζύμη να ξεκουραστεί για 15 λεπτά και μετά πλάθουμε τα κουλουράκια σε όποιο σχήμα θέλουμε.
Ψήνουμε στους 170 -180 βαθμούς.
Καλή επιτυχία
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ

γιώτης γιώτης γιώτης γιώτης
Kάντε share τη συνταγή