Υλικά
Μισό Κιλό Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Μισο κιλό Φαρίνα Γίωτης
200 ml πορτοκάλι χυμό
200 γρ. Ζάχαρη
200 γρ ηλιέλαιο
3 κουταλίες κακάο
1 κουταλάκι κανέλα
Μισό Γαρύφαλο
1 κουταλάκι του γλυκού μπέκιν
1 πρέζα αλάτι
Εκτέλεση:
Χτυπάμε την ζάχαρη με το λάδι.
Ρίχνουμε μέσα τον χυμό πορτοκάλι, μπεκιν πάουντερ, γαρύφαλο, κανέλα, κακάο και αλάτι
και στο τέλος ρίχνουμε το φαριν απ και το αλέύρι για όλες τις χρήσεις όσο χρειάζεται.
Ζυμώνουμε την ζύμη μας ώστε να γίνει μαλακή και αφράτη ώστε να μην κολλάει στα χέρια.
Αφήνουμε την ζύμη να ξεκουραστεί για 15 λεπτά και μετά πλάθουμε τα κουλουράκια σε όποιο σχήμα θέλουμε.
Ψήνουμε στους 170 -180 βαθμούς.
Καλή επιτυχία
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ