Υλικά
1 κουπα λαδι
2 κουπες καστανη ζαχαρη
2 κουπες χυμο πορτοκαλιου
2 κουταλιες ξυδι
Ξυσμα απο 1 πορτοκαλι
3 κουπες φαριναπ γιωτης
6 κουταλιες κακαο γιωτης
1 κουταλακι του γλυκου σοδα
75 γρ θρυματισμενη κουβερτουρα 65 % γιωτης
1 κουπα κουβερτουρα σε νιφαδες γιωτης
1 πακετο ετοιμο γλασο με σοκολατα και κακαο γιωτης
Για την καραμελωμενη μπανανα
1 μπανανα
λιγο λαδι,ζαχαρη καστανη
Εκτέλεση:
Σε ενα μπολ ανακατευουμε 1 κουπα λαδι ,2 κουπες καστανη ζαχαρη,2 φλυντζανια χυμο πορτοκαλιου,6 κουταλιες κακαο,ξυσμα πορτοκαλιου και 2 κουταλιες ξυδι.Σε αλλο μπολ ανακατευουμε 3 φλιντζανια φαριναπ, 1 κουταλακι σοδα.Ριχνουμε το ενα μειγμα στο αλλο.Επειτα ριχνουμε κομματιασμενη την κουβερτουρα καθως και την κουβερτουρα σε νιφαδες και ανακατευουμε.Ψηνουμε στους 180 πανω κατω για 40 λεπτα περιπου.Ξεφορμαρουμε και περιχυνουμε με το ετοιμο γλασο σοκολατας.Στολιζουμε με καραμελωμενες μπανανες και σερβιρουμε..
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ