ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΔΡΑΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ & ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ MASTERCLASSES
BΡΑΒΕΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΑΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2018
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2017
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2016
TIP
Τουρτα σοκολατα-καραμελα
Διαγωνισμός
Υλικά

*1 συσκευασία παντεσπάνι Γιώτης με γεύση σοκολάτας
*1 συσκευασία κρεμα ζαχαροπλαστικής Γιώτης με γεύση σοκολάτας
*1 συσκευασία GARNI Γιώτης
*1 λίτρο γάλα
*σιρόπι καραμέλας Γιώτης
*λίγο κονιάκ
1/2 μπανάνα(προαιρετικά για ντεκόρ)

Εκτέλεση:
Ετοιμάζουμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση σοκολάτα ακολουθώντας τις οδηγίες χρήσεως που αναγράφονται επάνω στην συσκευασία ..
Σε ένα ποτήρι ανακατεύουμε λίγο κονιάκ με γάλα,μουσκεύουμε το φύλλο παντεσπάνι με το κονιάκ και το γάλα και αφού απλώσουμε το 1/3 της κρέμας ζαχαροπλαστικής ρίχνουμε και σιρόπι καραμέλας πάνω στην κρέμα ακολουθούμε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα φύλλα παντεσπάνι...όταν βάλουμε και το τελευταίο φύλλο παντεσπάνι ρίχνουμε από πάνω και την υπόλοιπη κρέμα σοκολάτας και βάζουμε και περιμετρικά γύρω γύρω έτσι ώστε να μην φαίνονται οι στρώσεις...
Τέλος ετοιμάζουμε στην garni Γιώτης ρίχνοντας μέσα στο μίγμα 2κουτ. της σούπας σιρόπι καραμέλας...
Στολίζουμε το γλυκό πάνω και γύρω γύρω ,αφού τελειώσουμε με την σαντιγύ κανούμε ραβδώσεις με το σιρόπι καραμέλας και γαρνίρουμε με την μισή μπανάνα ή με ό,τι άλλο επιθυμούμε...
ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΓΕΥΣΤΙΚΟ..ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ

γιώτης γιώτης γιώτης γιώτης
Kάντε share τη συνταγή