Υλικά
Για το κέικ:
• 400γρ πραλίνα σοκολάτας
• 3 μέτρια αυγά
• 90γρ αλευρι
Για την κρέμα πραλίνας:
• 1 συσκευασία Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Πραλίνα ΓΙΩΤΗΣ
• 400γρ γάλα
• 1 κουβερτούρα (65% κακάο) ΓΙΩΤΗΣ
Για το γαρνίρισμα:
• 1 συσκευασία Λευκή Σοκολάτα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
• 1 Πραλίνα κακάο με γεύση πραλίνας ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση:
Χτυπάμε τα αυγά με την πραλίνα για να ενωθούν. Προσθέτουμε το αλεύρι και χτυπάμε. Γεμίζουμε 6 φορμακια και ψήνουμε σε φούρνο (προθερμασμένο) για 15 λεπτα στους 180°. Σε μίξερ χτυπαμε την κρεμα ζαχαροπλαστικής με το γαλα. Λιώνουμε 50γρ. κουβερτούρα με λιγο γάλα και το προσθέτουμε. Αφαιρούμε λιγη απο την επιφάνεια των μαφινς. Καλύπτουμε την επιφάνεια με κρεμα. Ρίχνουμε πανω τους το σιρόπι και πασπαλιζουμε με σταγόνες σοκολατας.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ