Υλικά
1 φακελάκι (43 γρ.) άνθος αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ με γεύση λεμόνι
660 ml γάλα
45 γρ. ζάχαρη
1 creme ΓΙΩΤΗΣ (250 γρ.)
100 γρ. κουβερτούρα σοκολάτα λευκή ΓΙΩΤΗΣ (+25γρ. για την διακόσμηση)
100 γρ. τριμμένο μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση:
Φτιάχνουμε το άνθος αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ με γέυση από λεμόνι σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου. Ψιλοκόβουμε την σοκολάτα και την ρίχνουμε στο μείγμα αφού αποσύρουμε από την φωτιά. Xτυπάμε την creme και την βάζουμε στο ψυγείο. Αδειάζουμε το άνθος σε ένα μπολ, το σκεπάζουμε με μια μεβράνη για να μην μας κάνει πέτσα και το τοποθετούμε και αυτό στο ψυγείο. Μόλις κρυώσουν και τα δύο μας υλικά τα ανακατεύουμε παρέα. Σερβίρουμε σε μπωλάκια βάζοντας στην βάση μπισκότο, μετά κρέμα και εναλλάξ συνεχίζουμε σε στρώσεις κρέμα-μπισκότο.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ