ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΔΡΑΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ & ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ MASTERCLASSES
BΡΑΒΕΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΑΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2018
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2017
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2016
TIP
Σοκολατενιος πειρασμός...!!!
Διαγωνισμός
Υλικά

Βάση για τούρτα Γιώτης με γεύση σοκολάτα.
1. Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Γιώτης με γεύση Πραλίνα
1. Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Γιώτης με γεύση Σοκολάτα
Τριμμένο μπισκότο Γιώτης
Πραλίνα Κακάο με μπισκότο Γιώτης
Γάλα
Ζάχαρη (για σιρόπιασμα)

Εκτέλεση:
Ετοίμασα πρώτα τις Κρέμες Ζαχαροπλαστικής Γιώτης όπως αναγραφόταν στις οδηγίες συσκευασίας:

Για την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Γιώτης με γεύση Πραλίνα
Χτυπάμε στο μίξερ για 5 λεπτά το περιεχόμενο του φακέλου με 400ml (2 ¼ φλιτζ. τσαγιού) κρύο Γάλα.
Για την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Γιώτης με γεύση Σοκολάτα
Χτυπάμε στο μίξερ για 5 λεπτά το περιεχόμενο του φακέλου με 400ml (2 ¼ φλιτζ. τσαγιού) κρύο Γάλα και λίγο πρίν το τέλος πρόσθεσα 3 κουτ. σούπας Πραλίνα Κακάο με μπισκότο Γιώτης.

Ετοιμάζουμε το σιρόπι ως εξής: βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι ½ φλιτζάνι ζάχαρη και ½ φλιτζάνι νερό και το αφήνουμε να πάρει μια βράση. Πρόσθεσα στο σιρόπι και 2 κουτ. σούπας κονιάκ.

Σε μια πιατέλα βάζουμε μια βάση από το έτοιμο παντεσπάνι σοκολάτας Γιώτης, ραντίζουμε με το σιρόπι και απλώνουμε τη μισή έτοιμη Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Γιώτης με γεύση Πραλίνα.

Τοποθετούμε τη 2η βάση παντεσπάνι και ραντίζουμε με σιρόπι και απλώνουμε την υπόλοιπη έτοιμη Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Γιώτης με γεύση Πραλίνα.

Τοποθετούμε τη 3η βάση παντεσπάνι και ραντίζουμε με σιρόπι και απλώνουμε την έτοιμη Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Γιώτης με γεύση Σοκολάτα. Καλύπτουμε όλη την επιφάνεια και τα πλαϊνά της τούρτας.
Γαρνίρουμε με Τριμμένο μπισκότο Γιώτης.

Αγαπώ τις έτοιμες βάσης Γιώτης γιατί κάνουν τη διαδικασία παιχνιδάκι….!!!!
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ

γιώτης γιώτης γιώτης γιώτης
Kάντε share τη συνταγή