Υλικά
2 φύλλα σφολιάτας
1 κονσέρβα Crème Γιώτης
1 συσκευασία Garni Ζαχαροπλαστικής στιγμής με γεύση Βανίλια
1 Κρέμα Ζαχαροπλαστικής στιγμής με γεύση Μιλφεϊγ
1 Κρέμα Ζαχαροπλαστικής στιγμής με γεύση Πραλίνας
1,400 ml Γάλα
Λίγη άχνη ζάχαρη για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση:
Βάζουμε ένα ένα τα φύλλα της σφολιάτας να ψηθούν στις αντιστάσεις στους 200° για περίπου 20'.Στην συνέχεια χτυπάμε για 5' περίπου στην δυνατή ταχύτητα του μίξερ την Crème Γιώτης,σε ξεχωριστό μπολ χτυπάμε τα 2 φακελάκια Garni Γιώτης με 400ml Γάλα όταν "στέκεται" η σαντιγί ενώνουμε τα 2 μίγματα σε 1 και το τοποθετούμε στο ψυγείο.Μετά χτυπάμε το περιεχόμενο της Κρέμας Ζαχαροπλαστικής Πραλίνας με 400ml Γάλα κατά τον ίδιο τρόπο και την τοποθετούμε στο ψυγείο.Τέλος ετοιμάζουμε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μιλφεϊγ μαζί με 600ml Γάλα χτυπώντας την μέχρι να πήξει και την βάζουμε και αυτήν για λίγη ώρα στο ψυγείο.Στην συνέχεια χωρίζουμε σε 3 μέρη την σαντιγί,το 1ο μπαίνει στην Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μιλφεϊγ,το 2ο στην Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Πραλίνας και το 3ο θα μπει σαν γαρνίρισμα στο σερβίρισμα.Μετέπειτα στήνουμε στο σκεύος μας το 1ο φύλλο σφολιάτας κόβοντας τα περισσεύματα,από πάνω βάζουμε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Πραλίνας,μετά το 2ο φύλλο σφολιάτας με την ίδια διαδικασία και απο πάνω την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μιλφεϊγ.Στο τελείωμα θρυμματίζουμε τα περισσεύματα της σφολιάτας και πασπαλίζουμε με την άχνη ζάχαρη και ροζέτες σαντιγίς! Καλή σας απόλαυση ! ! ! :-)
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ