ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΔΡΑΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ & ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ MASTERCLASSES
BΡΑΒΕΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΑΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2018
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2017
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2016
TIP
Τούρτα με ζελέ, γιαούρτι και φρούτα εποχής(Φρουτοζελεδένια Τούρτα)
Διαγωνισμός
Υλικά

1 φάκελο Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ με γεύση Φράουλα
1 βάση τούρτας με γεύση βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ με γεύση Βανίλια
200-250ml περίπου νερό καυτό
400ml γάλα
200γρ. γιαούρτι στραγγιστό
2 φλιτζάνια ψιλοκομμένα φρούτα εποχής (εγώ έβαλα λιγο μήλο λίγο ροδάκινο και λιγο αχλάδι μπορούμε να βάλουμε ότι φρούτα μας αρέσουν και βρούμε στον μανάβη)

Για το ντεκόρ
σιρόπι Βύσσινο ΓΙΩΤΗΣ
λίγη τριμμένη ινδική καρύδα άσπρη
κερασάκια για ντεκόρ ζαχαρόπηκτα

Εκτέλεση:
Παίρνετε μια φόρμα με αποσπώμενο πάτο.
Φτιάχνετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία της(ανακατεύετε δλδ ένα φακελάκι με τα 400 ml γάλα).
Μέσα σε ένα μπολ διαλύετε το περιεχόμενο του φακέλου του ζελέ στο καυτό νερό.
Όταν διαλυθεί εντελώς προσθέτετε το γιαούρτι, την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε καλά.
Τέλος, ενσωματώνετε τα φρούτα.
Βάζετε στον πάτο της φόρμας την βάση τούρτας ΓΙΩΤΗΣ και από πάνω αδειάζετε το μίγμα που ετοιμάσατε πριν.
Αφήνετε το γλυκό στο ψυγείο να παγώσει για δυο ώρες και να μισοπήξει.
Τότε το βγάζετε από το ψυγείο και το διακοσμείτε από πάνω με τα κεράσια, την ινδική καρύδα και το σιρόπι Βύσσινο ΓΙΩΤΗΣ.
Το ξαναβάζετε ψυγείο για να σταθεροποιηθεί καλά.
Ξεφορμάρετε σε πιατέλα και σερβίρετε διακοσμώντας με ακόμα λίγο ινδοκάρυδο τριμμένο και σιρόπι Βύσσινο ΓΙΩΤΗΣ.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ

γιώτης γιώτης γιώτης γιώτης
Kάντε share τη συνταγή