Υλικά
1 ΠΑΚΕΤΟ ΣΑΒΟΥΑΓΙΑΡ
1-2 ΛΙΤΡΑ ΓΑΛΑ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΑΛΕΥΡΙ
4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΚΡΕΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑ ΓΙΩΤΗΣ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΒΟΥΤΥΡΟ
ΛΙΓΟ ΕΣΑΝΣ ΒΝΙΛΛΙΑ
ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
ΚΡΕΜΑ ΕΚΛΕΡ
5-6 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΚΑΚΑΟΥ
ΚΑΙ ΣΑΝΤΥΓΙ
Εκτέλεση:
ΠΡΩΤΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΣΑΝΤΙΓΗ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.
ΜΕΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ 1 ΛΙΤΡΟ ΓΑΛΑ (ΚΡΑΤΑΜΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ) ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ, , ΜΕΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΨΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΗΞΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΠΙΧΤΗ ΚΡΕΜΑ , ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ . ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ. ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΕΚΛΕΡ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ. ΣΕ ΜΠΟΛΑΚΙΑ ΟΙ ΣΕ ΠΟΤΗΡΙΑ ΦΑΡΔΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΣΑΒΟΥΑΓΙΑΡ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΕΚΛΕΡ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΑΝΤΥΓΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΓΩ ΕΡΙΞΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗ ΤΡΟΥΦΑ....... ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ......ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ