ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΔΡΑΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ & ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ MASTERCLASSES
BΡΑΒΕΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΑΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2018
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2017
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2016
TIP
cheesecake με σιροπι βυσσινο και νΙφαδες σοκολατας
Διαγωνισμός
Υλικά

1 συσκ. Κρέμα Ζαχαροπλαστικής ΤΣΗΖΚΕΙΚ Γιώτης
1 συσκ. Τριμμένο Μπισκότο Γιώτης
1 μπουκάλι σιρόπι βύσσινο Γιώτης
1 συσκ. Νιφάδες Σοκολάτας Γιώτης
500ml κρύο γαλα
100γρ. βούτηρο
1 κομπόστα βύσσινο
φύλλα δυόσμου

Εκτέλεση:
Αρχικά αδειάζουμε την κομπόστα σε ένα σουρωτήρι και αφήνουμε να φύγουν τα πολλά υγρά.Λιώνουμε το βούτηρο σε ένα κατσαρολάκι και το ρίχνουμε σε ένα μπολ.Προσθέτουμε το τριμμένο μπισκότο και ανακατεύουμε καλά.Μοιράζουμε το μείγμα αυτό σε ποτήρια. Χτύπαμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής με το γάλα για 5 λεπτά και ειμαστε ετοιμοι να στήσουμε το γλυκό μας.Πάνω στο μπισκότο που είναι ήδη στα ποτήρια βάζουμε 3 με 4 βύσσινα και λίγο σιρόπι.Με μια σακούλα ζαχαροπλαστικής γεμίζουμε τα ποτηρια με την υπέροχη κρέμα ΤΣΗΖΚΕΙΚ. Έπειτα βάζουμε τα βυσσινά και ρίχνουμε από πάνω σιρόπι βύσσινο.Πασπαλίζουμε με νίφαδες σοκολάτας και διακοσμούμε με φύλλα δυόσμου.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ

γιώτης γιώτης γιώτης γιώτης
Kάντε share τη συνταγή