Υλικά
1 φάκελο κρέμα ζαχαροπλαστικής σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
1 φάκελο άνθος αραβοσίτου στιγμής με μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
1/2 φακελάκι τριμμένο μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
750 ML κρύο γάλα
Σιρόπι με γεύση σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση:
Σε ένα Μπολ χτυπάμε για 5 λεπτά την κρέμα ζαχαροπλαστικής σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ με 400 ML κρύο γάλα.
Σε ένα άλλο Μπολ χτυπάμε για 3 λεπτά το άνθος αραβοσίτου στιγμής με μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ με 350 ML κρύο γάλα.
Παίρνουμε 3 ποτήρια λίγο μεγάλα και βάζουμε εναλλάξ κρέμα σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ και άνθος αραβοσίτου στιγμής μπισκότο.
Από πάνω ρίχνουμε τριμμένο μπισκότο και σιρόπι σοκολάτας.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ