Υλικά
Φαρίνα Γιώτης,Κουβερτούρα ,Κουβερτούρα σε σταγόνες,Κουβερτούρα νιφάδες,λάδι,χυμός πορτοκαλιού,χυμός λεμονιού,μπεϊκν
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ βάζουμε τη ζάχαρη,το λάδι,το χυμό πορτοκαλιού και το χυμό λεμονιού ανακατεύουμε έως να λιώσει η ζάχαρη ύστερα κοσκινίζουμε ένα πακέτο φαρινα μαζί με το μπέϊκν,ανακατεύουμε και στη συνέχεια βάζουμε τις σταγόνες κουβερτούρα ,τις νιφάδες και το κακάο.Οταν ψηθεί έχουμε λιώσει κουβερτούρα και το αλείφουμε από πάνω
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ