Υλικά
125 γρ. κουβερτούρα με 65% κακάο ΓΙΩΤΗΣ
250 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
250 γρ. ζάχαρη
2 αυγά
100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
40 γρ. κακάο ΓΙΩΤΗΣ
2 βανιλίνες
1 πρέζα αλάτι
100 γρ. κουβερτούρα γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ (χοντροκομμένη)
100 γρ. λευκή κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
Λιώνουμε σε μπεν μαρί το βούτυρο με την κουβερτούρα.
Προσθέτουμε τη ζάχαρη & τα χτυπάμε για λίγο με το μίξερ.
Ρίχνουμε τα αυγά 1-1,ώστε να ομογενοποιηθούν καλύτερα στο μείγμα.
Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το κακάο & τα προσθέτουμε στο μείγμα λίγο λίγο.
Προσθέτουμε τις βανιλίνες & το αλάτι & χτυπάμε.
Προσθέτουμε την κουβερτούρα γάλακτος & ανακατεύουμε.
Σε ένα ταψάκι (20cmx30cm) βάζουμε μια λαδόκολλα & απλώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα μας.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα για 25' στους 180°C.
Αφού ψηθούν τα brownies μας,τα αφήνουμε να κρυώσουν & στο τέλος ρίχνουμε λευκή κουβερτούρα,για να διακοσμήσουμε.
Τέλος, σερβίρουμε & απολαμβάνουμε!
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ